Vrijwilligerswerk doen

x

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Iedereen kan vrijwilliger zijn. Jong en oud, met of zonder ervaring en opleiding. Er is allerlei vrijwilligerswerk: je kunt bijvoorbeeld

  • buiten met planten bezig zijn,
  • actief zijn bij een sport- of muziekvereniging,
  • als chauffeur rijden met een buurtbus of
  • mensen bezoeken die alleen zijn.

Er is te veel om op te noemen, voor elke interesse is er wel iets te vinden.

Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (onderdeel van Wijkracht) bemiddelt tussen organisaties, die vrijwilligers zoeken, en vrijwilligers, die op zoek zijn naar een vrijwilligersfunctie. Op de website van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo vind je een vacaturebank met actuele vacatures.

  • Zoek je een vrijwilligersfunctie? Op de website vind je alle vacatures.
  • Wil je als organisatie / vereniging een vacature plaatsen? Vraag dan een inlogcode aan en plaats de vacature.

Op de website vind je veel informatie over vrijwilligerswerk: de verschillende soorten vrijwilligerswerk, vacatures / de vacaturebank, verzekeringen en (mogelijke) vergoedingen. Neem voor meer informatie contact op met het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo. 

Past vrijwilligerswerk bij mij?
Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken en vraag je je af wat bij jou past? Bel een medewerker van het Servicepunt en maak een afspraak. De medewerkers van het Servicepunt helpen graag. Zij bieden zo nodig begeleiding en ondersteuning om vrijwilligerswerk te vinden.

Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo

i

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo is voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk. De balie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur en op woensdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Beursstraat 34
7551HV Hengelo

0889455750
info@servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding