Informatie

De informatiewijzer Hengelo is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Hengelo in samenwerking met Wijkracht en bibliotheek Hengelo.

Deze digitale informatiewijzer biedt inwoners van Hengelo informatie over allerhande zaken die u tegenkomt in het dagelijks leven. Thema’s zoals wonen, gezondheid & zorg, ouder worden, vrijwilligerswerk, burenhulp, geldzaken, werk, praktische hulp en jeugd en gezin komen hier aan bod. De informatiewijzer Hengelo helpt u bij het vinden van de antwoorden op uw vragen. Niet alleen voor inwoners, maar ook voor professionals/doorverwijzers zoals huisartsen en anderen is de informatiewijzer Hengelo een handig hulpmiddel.

Hoe gebruikt u de informatiewijzer Hengelo?

U kunt op meerdere manieren informatie zoeken.

Door middel van de thema’s op de hoofdpagina:

Op de hoofdpagina staan negen thema's:

Gezondheid & Zorg, Wonen & Woonomgeving, Actief zijn & Meedoen, Geldzaken, Ouder worden, Jeugd & Gezin, Praktische hulp, Vrijwilligers & Burenhulp en Opleiding / Werk.

•Kies het thema waar u meer over wilt weten of waar u een vraag over heeft.

•Kies vervolgens een onderwerp binnen dat thema.

•Kies waarover u iets wilt weten.

•U ziet korte informatie over het onderwerp en adresgegevens van organisaties die u verder kunnen helpen. Klik op de naam van de organisatie voor de contactgegevens van de organisatie. Ook ziet u vragen die betrekking hebben op het gekozen onderwerp. Klik op een vraag om het antwoord te zien.

Niet gevonden wat u zocht? Via het kruimelpad bovenin kunt u eenvoudig terug naar vorige pagina’s. Het logo bovenin de blauwe balk verwijst ook altijd terug naar de start(home)pagina.

Zoeken via de zoekfunctie:

Rechtsboven op iedere pagina ziet u een zoekbalk. Typ hier het trefwoord in waarover u informatie zoekt. U krijgt dan een overzicht van zoekresultaten waarin dit trefwoord voorkomt.

Door middel van de vraag bovenin beeld

In de blauwe balk bovenin verschijnen verschillende vragen. Klik de vraag aan en u komt op de pagina waar u meer informatie vindt.

Printen

Wilt u de gevonden informatie graag aan iemand meegeven? Of vindt u het fijn om het zelf op papier te hebben? Rechts bovenin beeld (in de blauwe balk) ziet u een aantal knoppen, waaronder de ‘print-knop’. Klik op deze knop wanneer u informatie wilt printen.

Lettergrootte

Heeft u moeite om de tekst te lezen, omdat de letters te klein zijn? Kies dan rechtsboven in voor een iets grotere weergave door op een van de ‘A’-tjes te klikken.

Contact

Ziet u onjuistheden of heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Ga dan naar de contactpagina door middel van het ‘telefoon-knopje’ rechtsboven in beeld. Hier vindt u de actuele contactgegevens.

De website www.informatiewijzerhengelo.nl stellen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen. Hierbij streven de partners naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

De initiatiefnemers behouden zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen en/of te verspreiden. Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. De initiatiefnemers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. De drie initiatiefnemers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wij verwijzen of andere websites die verwijzen naar onze website.

Initiatiefnemers

Wilt u meer informatie over de drie organisaties die zorgdragen voor deze website? Klik dan op een van de drie logo’s onderaan. U komt dan op de website van de betreffende organisatie terecht.

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding