Belangenbehartiging

x

In Hengelo komt de cliëntenraad Minima op voor de belangen van mensen met een uitkering en de belangen van mensen die gebruikmaken van de Hengelose minimaregelingen.

Bij het Meldpunt jeugd, werk en zorg kun je terecht met vragen of klachten over jeugdhulp, ondersteuning en zorg thuis (de Wmo) of ondersteuning bij het vinden van werk en inkomen.   

Cliëntenraad Minima Hengelo

i

De Cliëntenraad Minima Hengelo is de belangenorganisatie voor inwoners van Hengelo met een laag inkomen. Cliëntenraad Minima Hengelo is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie en kan zich neutraal inzetten voor de maatschappelijke belangen van mensen met de laagste inkomens. Cliëntenraad Minima Hengelo is te vinden op de eerste verdieping van Wijkcentrum de Sterrentuin. Openingstijden dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Neptunusstraat 51
7557XX HENGELO OV

0743490165
info@clientenraadminimahengelo.nl

Meldpunt jeugd, werk en zorg

i

Hebt u vragen of klachten over de werkwijze van de gemeente Hengelo op het gebied van jeugdhulp, ondersteuning en zorg thuis (de Wmo) of ondersteuning bij het vinden van werk en inkomen? Dan is het belangrijk om dat te melden. Alleen dan kunnen we proberen om samen tot een oplossing te komen. De gemeente Hengelo heeft hiervoor het meldpunt jeugd, werk en zorg ingesteld. 

Hazenweg 121
7556BM Hengelo

14074

Heb je juridische problemen of vragen, bijvoorbeeld over werk en inkomen, uitkeringen of beslissingen van overheidsinstanties? En kom je er zelf niet uit? Dan kun je terecht bij het Juridisch Loket. 
 
Je kunt mailen, bellen of langskomen tijdens een inloopspreekuur. Voor informatie of advies op sociaal-juridisch gebied. Een gesprek met een jurist van het Juridisch Loket is vertrouwelijk en kosteloos.

Het Juridisch Loket

i

Het Juridisch Loket helpt u met het juiste antwoord op uw juridische vraag. Wij zijn er voor iedereen met een laag inkomen en weinig vermogen. Onze juristen zijn betrokken bij uw probleem en geven helder advies over bijvoorbeeld ontslag, echtscheiding of de opzegging van uw huur. Via deze site, ons telefoonnummer en in onze vestigingen.

09008020

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding