Belangenbehartiging

x

De cliëntenraad Minima & Wmo Hengelo komt op voor de belangen van mensen

  • met een uitkering
  • die gebruikmaken van de Hengelose minimaregelingen
  • en die gebruik maken van Wmo voorzieningen.

U kunt bellen of mailen voor een afspraak.

Bij het Meldpunt jeugd, werk en zorg kun je terecht met vragen of klachten over jeugdhulp, ondersteuning en zorg thuis (de Wmo) of ondersteuning bij het vinden van werk en inkomen.   

Cliëntenraad Minima en Wmo Hengelo

i

De Cliëntenraad Minima en Wmo Hengelo is de belangenorganisatie voor inwoners van Hengelo met een laag inkomen en/of gebruikers van een Wmo voorziening. Het inloopspreekuur is op dinsdag en donderdag van 09:00 – 12.00 uur in Wijkcentrum de Sterrentuin. Een afspraak is niet nodig.

Neptunusstraat 51
7557XX HENGELO OV

0743490165
info@clientenraadminimaenwmohengelo.nl

Meldpunt jeugd, werk en zorg

i

Hebt u vragen of klachten over de werkwijze van de gemeente Hengelo op het gebied van jeugdhulp, ondersteuning en zorg thuis (de Wmo) of ondersteuning bij het vinden van werk en inkomen? Dan is het belangrijk om dat te melden. Alleen dan kunnen we proberen om samen tot een oplossing te komen. De gemeente Hengelo heeft hiervoor het meldpunt jeugd, werk en zorg ingesteld. 

Hazenweg 121
7556BM Hengelo

14074

Heb je juridische problemen of vragen, bijvoorbeeld over werk en inkomen, uitkeringen of beslissingen van overheidsinstanties? En kom je er zelf niet uit? Dan kun je terecht bij het Juridisch Loket. 
 
Je kunt mailen, bellen of langskomen tijdens een inloopspreekuur. Voor informatie of advies op sociaal-juridisch gebied. Een gesprek met een jurist van het Juridisch Loket is vertrouwelijk en kosteloos.

Het Juridisch Loket

i

Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies. Op de website staat informatie, tips en voorbeeldbrieven. Daarnaast bieden we persoonlijk advies.

09008020

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding