Opleiding

x

Een opleiding volgen is leuk en leerzaam. Leren en werken zorgen voor een prettige invulling van het leven. Ben je op zoek naar een opleiding? Dan is het belangrijk om een opleiding te kiezen die niet alleen leuk lijkt, maar ook een redelijke kans biedt op een baan. Bij het ROC van Twente kunnen jongeren terecht voor informatie. Ook is er een Leerwerkloket met informatie.

Bij het Leerwerkloket Twente werken de Uitvoeringsvoorziening werknemersverzekeringen (UWV), de Twentse gemeenten en het ROC van Twente samen. Het doel is om mensen met een werkloosheidsuitkering of bijstandsuitkering aan een passende opleiding te helpen.

Werkplein Twente

i

Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen UWV en de Twentse gemeenten.

Gieterij 200
7553VZ HENGELO OV

09009294

Leerwerkloket Twente

i

Het Leerwerkloket Twente maakt onderdeel uit van de dienstverlening van het Werkplein Twente, en geeft informatie over leren en werken.

Gieterij 200
7553VZ HENGELO OV

0537007754
infotwente@lerenenwerken.nl

Jongeren die vragen hebben over school en werk, kunnen steun krijgen van een vrijwilliger van Humanitas Twente Match.

Deze vrijwilligers zijn er voor alle jongeren tussen de 12 en 25 jaar met een ondersteuningsvraag. Bijvoorbeeld voor jongeren die een link hebben (gehad) met jeugdzorg, voor jonge nieuwkomers, jonge ouders of voor dak- en thuisloze jongeren. 

Humanitas Match

i

Hulp voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar bij lastige situaties thuis of op school.

Oude Bornseweg 85
7556GW HENGELO OV

0742437733
secretariaat.twente@humanitas.nl

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding